Reisverzekering afsluiten

24-01-2009

Een reisverzekering sluit je af naast je normale ziektekostenverzekering die je al in Nederland hebt. Een reisverzekering is heel belangrijk, omdat je normale ziektekosten verzekering lang niet alles dekt.
Door de reisverzekering ben je ook gedekt voor ziektekosten in het buitenland, ook tijdens "gevaarlijke" sporten, als je bagage kwijt raakt en eventueel voor aangepast vervoer naar Nederland.

Ga je regelmatig op reis? Dan is het vaak voordeliger een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Maar je kan ook een kortlopende verzekering voor alleen de vakantie afsluiten.

Via deze link kan je een reisverzekering met 10% korting afsluiten.

Backpack / langere tijd reisverzekering

Een kortlopende of doorlopende reisverzekering geldt meestal maar voor maximaal 60 dagen aaneengesloten. Ga je voor een langere periode weg heb je een speciale globetrotter reisverzekering nodig. Dit zijn verzekeringen die je kan afsluiten voor reizen die 1 maand tot 2 jaar duren.

Als je voor een langere periode weg bent is de kans natuurlijk groter dat je voor een noodgeval terug naar Nederland moet. Dit zit vaak inbegrepen bij de globetrotter reisverzekeringen.

TunaFish is een site speciaal voor wereldreizigers/backpackers. Je kan er drie soorten globetrotter reisverzekeringen afsluiten.

Neem altijd goed de voorwaarden door voor het afsluiten van een verzekering.

Doorlopende Reisverzekering

Ga je niet lang op vakantie maar wel vaker per jaar? Dan is het zeker voordelig om een doorlopende reisverzekering te nemen! Zelfs al ga je maar 1 keer per jaar op vakantie, dan nog is een doorlopende reisverzekering vaak goedkoper.

Al vanaf ‚ā¨ 1,58 per maand doorlopend verzekerd bij Mondial Assistance (tip)