Indonesiƫ

Hoofdstad
Aantal inwoners
Regio
Munteenheid

Meer informatie over Indonesiƫ

Dag 2 (zaterdag)

04-09-2010

Terwijl jeanny in haar boek wegzakte kwam Linda om 12.00u aan in Bali...

EN WAAR

IS NU DIE CHAUFFEUR?? Werkelijk tientallen mensen staan te zwaaien met een bord/stukje papier waar soms met pen je naam op staat geschreven.

Slik! Gelukkig stak zn koppie ergens tussenuit, en konden we richting het hotel gaan. De man sprak gelukkig een aardig woordje Engels en had al contact gehad met onze organisator (John van Someren/Brand-Jackhal holidays). Bij hett inchecken konden ze 'Party Meijs' niet vinden (de naam waarmee we geboekt hadden).. van de Y hadden ze een ij gemaakt. troubles truobles... gelukkig was deze vergissing consequent gemaakt en kon Linda papieren laten zien als bewijs. Zsm de kamer in voor een heerlijke douche, die ze al meer dan 24u niet meer had gehad. En vervolgens chillen aan het zwembad wachtende tot 16.10u de tijd dat ze Jeanny moesten ophalen. Tijdens het chillen even een manicure en pedicure :-).

 

16.10u vertrek naar het vliegveld in Bali.. Daar heeft Linda zich 3 uur zorgen mogen maken of Jeanny wel het goede vliegtuig had genomen gezien ze maar niet kwam. Ook hierbij een vergissing over de aankomsttijd, GELUKKIG!! Beide veilig en wel in Bali, genoten van hotel, zwembad en het eten. Op tijd naar bed, want morgen gaat de reis verder.<< Vorige: Dag 1 (vrijdag) Vertrek | >> Volgende: Dag 3 (zondag)

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Terug naar reis: Rondreis Java-Bali

Andere verslagjes van deze reis:Foto's

Nog geen foto's bij dit verslagje toegevoegd.