Indonesië

Hoofdstad
Aantal inwoners
Regio
Munteenheid

Meer informatie over Indonesië

Dag 6 (woensdag) Bogor-Bandung

08-09-2010

Lin alleen ontbeten, Jeanny op bed blijven rusten. Vervolgens heeft Linda met nog 3 mensen en een gids een tocht van 1.5 uur door de 'Kampung' (het

dorp) gemaakt. Gezien de temperatuur was deze best pittig en liepen de zweetdruppels.... naja laten we zeggen OOOOveral, haha. Aangekomen bij het hotel nam Linda om zich op te frissen snel een duik in het zwembad. 11.00u vertrokken we richting Bandung. Tijdens de autorit hadden we regelmatig pr8ig uitzicht van theeplantages, bergen, bomen, rivieren, enz..

Om 15.00u kwamen we aan (inderdaad we hebben toen 4 uur erop zitten in de auto, maar dat werd zeker beloond) bij het 'Angklungschooltje'. Hier werd een komplete show weggeven door vrijwel alleen maar kinderen en 2 volwassene. De show start met een meneer die een traditionele poppenshow weggeeft. Ontzettend leuk gedaan! Vervolgens werden we verrast door tientallen kinderen van de leeftijd 3 t/m 25jaar (geschat) die muziek maakte met allerlei traditionele instrumenten, die bepaalde traditionele dansen voordeden, de meiden toonde een vechtsport. Vervolgens kreeg een ieder een 'Anglung' (een muziekinstrument gemaakt van Bamboe) en kregen we les. Zo konden we met het hele publiek in no time 'vader Jacob' spelen OF het volkslied van Nederland!! Als laatste verraste de kinderen ons door iemand uit het publiek te kiezen, ook Linda was het haasje, waarmee ze gingen dansen. Erg leuk!!

 

5 uur later bij het hotel aangekomen waren we beide zo ontzettend moe dat we roomservice bestelde. Tja we hebben tenslotte vakantie! En kregen we nog tot onze verbazing een gratis massage, aangeboden door het hotel. Daar zeggen wij geen nee tegen he.

 

 << Vorige: Dag 5 (dinsdag) Jakarta-Bogor | >> Volgende: Dag 14 Laatste avond in Java

Reacties

Maud 15-09-2010
Heej Linda,

is toch anders dan hier langzaam de blaadjes bruin te zien worden :)geniet van jullie vakantie!
groetjes, MaudVera 15-09-2010
Hey Ladies,

Ik vind het erg leuk om jullie verhaaltjes/en avonduurtjes te lezen.
Het is goed om te lezen, dat Linda ook nog doet zweten.... Dit goed voor je voorbereiding Lin.... :D

De roomservice ... hahahaha. Zijn daar geen foto's van?

Ik zou graag wat meer foto;s zien... Voor de rest is alles goed.

Geniet nog mar van jullie vakantie en tot snel,

Dikke Kus
Terug naar reis: Rondreis Java-Bali

Andere verslagjes van deze reis:Foto's

Nog geen foto's bij dit verslagje toegevoegd.