Indonesiƫ

Hoofdstad
Aantal inwoners
Regio
Munteenheid

Meer informatie over Indonesiƫ

Dag 14 Laatste avond in Java

16-09-2010
Selemat Malam everyone, Zo groeten de Indonesiers mensen wanneer ze hen begroeten na 18.00u. Hoe men eenieder begroet hangt geheel af van het tijdstip dat je iemand tegenkomt. Duurt even eer je ze allemaal erin gestampt hebt. Zeker als je zo'n talenknobbel hebt als wij ;-) Zoals jullie misschien wel in de gaten hebben slaan we een aantal dagen achter. Door de pech met internet en het drukke programma hebben we helaas een flinke achterstand. Deze halen we nog wel in, maar denkelijk in Bali OF zodra we ons fotoboek in elkaar flansen. Gelukkig wel een schriftelijk dagboekje bijgehouden. Want je neemt zoveel info op.. daar zijn we de helft binnen een week weer van kwijt. Vandaag hebben we echt een relax dagje gehad. Het paleis van de Sultan bezocht in YogYakarta en zijn waterpaleisje waar hij 1x in het jaar een bad neemt. Hier hebben we FLINK gelachen. Onze gids (een mevrouwtje van ergens rond de 70) leek wel te dementeren. Ze herhaalde zinnen wel 5 tot 6x. Iedere x meende we dat ze op gang kwam.... maar helaas de plaat bleef weer hangen. En het allerergste ZE had het zelf NIET in de gaten. Wel met alle respect, want ze deed alle zinnen (hoe vaak ze deze ook zei) in het Nederlands. Het leek wel een bandje (je weet wel de voorgangers van een cd): rewind en play/ rewind en play/ rewind en play..enz... Wanneer je haar een vraag steld herhaalde ze haar laatste 3 zinnen en ging ze verder waar ze gebleven was..hahaha... Och we weten nu in elk geval dat alle voorgangers van de 10de Sultan Beesten waren! Ze hadden allemaal meer dan 5 vrouwen, en minimaal 22 kinderen. Haha daar kunnen de mannen in Nederland jaloers op zijn. Daarna zijn we terug in het hotel gaan dompelen in het zwembad, lekker gegeten in het hotel... wel 2 uur nagetafeld en geluisterd naar de cd van een zanger uit Australie die is overleden bij een vliegtuig ongeluk (erg indrukwekkend voor Jeanny) Eieieigenlijk was het de bedoeling om rond 18.00 door Kiki opgehaald te worden, maarrr die hebben we afgebeld. In plaats daarvan heeft Linda even genoten van de ervaren handen van Jeanny bij een lekkere massage. Vervolgens heeft Lin zich een half uur geamuseerd in de sauna van het hotel en jeanny zich vermaakt met een dik boek (die ze eerder op het vliegveld heeft gekocht) Morgen worden we om 05.30 opgehaald, want 08.00 vertekt ons vliegtuig naar Bali.. Een weekje ontspanning: 2 n8en in Ubud en 2 in Kuta. Waar we graag het vlinderpark, reptielen park en de apen willen zien. Ook wilt Linda graag gaan duiken. verder alleen maar CHILLEN MET DIE BILLEN!!! :) Dikke poen van ons en SAMPAI JUMPA LAGI (ofwel till next time)

<< Vorige: Dag 6 (woensdag) Bogor-Bandung | >> Volgende: Dag 19

Reacties

Linda 16-09-2010
PS: voor ons is het hier namelijk nu alweer 19.15


Bart 16-09-2010
Leuk wat jullie hebben meegemaakt.Wat betekent dit: ;-) ? Verder ben ik benieuwd naar de foto's die jullie nog hebben gemaakt. Het is grappig als iemand zinnen herhaald zoals dat oude Indonesisch vrouwtje.Dan moet ik dat ook maar eens gaan doen dat herhalen. Groetjes Bart


john en Marij 17-09-2010
Selamat hoi Linda en Jeanny,

Zo te lezen hebben jullie het druk en leuk gehad op Java.Inmiddels zijn jullie op Bali.Geniet er nog van en rust lekker uit.Groetjes uit ons kikkerlandje.
John en MarijVera 19-09-2010
ja meiden, geniet er nog maar even van. Voor je het weet zit het er weer op.

Leuk om jullie verhalen te lezen...

Tot snel

Dikke kus VeraRieka 20-09-2010
Halloooooooowww!
Bagai mana?? Nog een paar daagies volop genieten van jullie vakantie!
Tot snel!Lin en Jeanny 22-09-2010
Met ons is alles goed Rie.. haha!
Leuk doe je dat.

Terima Kasih voor jullie leuke reacties, leuk om te lezen dat jullie aan ons denken!

Groetjes uit KutaTerug naar reis: Rondreis Java-Bali

Andere verslagjes van deze reis:Foto's

Nog geen foto's bij dit verslagje toegevoegd.