Suriname

Hoofdstad Paramaribo
Aantal inwoners 433998
Regio Zuid Amerika
Munteenheid Suriname Guilder (SRG)

Meer informatie over Suriname

Colakreek - Suriname

23-03-2008

Vandaag was eerste paasdag en hebben we heerlijk uitgeslapen. Om 10 uur werden we opgehaald door Edje, iemand die alle stagiaires rondrijdt. We gingen vandaag diep het binnenland in, nouja... tot de Colakreek. Het was een uurtje rijden, inclusief file en hobbelige weg. Het lag in de buurt van het vliegveld.

De colakreek is een soort park / waterspeeltuin. Het water heeft de kleur van cola. Het ziet er vooral vreemd uit als je naar jezelf kijkt als je er in zwemt. De kleur schijnt te komen door rottende vegetatie en het schijnt ook goed voor je huid te zijn.

We hebben hier +- 3 uur geleden in de schaduw, spelletje gespeeld en mensen bekeken. Ook nog in de tweepersoons hangmat gelegen, al hing die toen wel op de grond.
De terugweg was weer even hobbelig.

We hebben nog even bij het Royal Torarica Hotel gezwommen en toen gingen we ons thuis opfrissen voor het avondeten. We hebben gegeten bij Mambo, schuin tegenover het Royal Torarica Hotel. Dat was heel erg lekker. Het was een grill restaurant.
Daarna hebben we een ijsje gegeten bij de Torarica ijssalon. Ik had de "Banana Drama". Banaan, vanille ijs, slagroom, rode saus erover, heerlijk!

Toen nog even bij het normale Torarica hotel gekeken, dit was veel drukker dan het Royal Torarica. Wel gezelliger als je tegen de drukte kan. Het was ook veel meer af, grote tuin etc. Bij het Royal Torarica Hotel wordt de tuin nog helemaal aangelegd.<< Vorige: Holi Phagwa in Suriname | >> Volgende: Nieuw Amsterdam en Dolfijnen

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Terug naar reis: Suriname - Paramaribo

Andere verslagjes van deze reis:


Hou mij op de hoogte...

E-mail


Foto's