China

Hoofdstad
Aantal inwoners
Regio
Munteenheid

Meer informatie over China

Inleiding

29-07-2004
Dit is het reisverslag van mijn reis naar Beijing. De reis is een aantal jaren voor de Olympische Spelen van 2008 gemaakt, maar de voorbereidingen waren toen al duidelijk bezig. Er waren zelfs al T-Shirts te koop met daarop Beijing Olympic Games 2008.

Nu de olympische spelen alleen maar dichterbij komen zal de interesse voor Beijing ook groter worden. Mocht je van plan zijn om naar Beijing te gaan, kan je deze pagina gebruiken voor een goede voorbereiding.

China voor de (verwende?) westerse tourist...

In het reisverslag zal je vast tegen komen dat we bij de KFC of McDonald eten of flink aan het shoppen zijn op een typische touristische plek.
We hebben in onze reis heel veel cultuur gezien, maar we hebben het onszelf (als verwende westerse tourist) soms ook gemakkelijk gemaakt door in een fastfood restaurant te eten. Ook de goedkope Chinese kleding konden wij echt niet laten liggen.

Als je van plan bent om naar China / Beijing te gaan, raad ik je aan om je eigen weg te kiezen en van de cultuur te genieten. Maar het is heus niet erg om lekker makkelijk westers te eten.>> Volgende: De vliegreis

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Terug naar reis: Beijing - China

Andere verslagjes van deze reis:Foto's

Nog geen foto's bij dit verslagje toegevoegd.