België

Hoofdstad
Aantal inwoners
Regio
Munteenheid

Meer informatie over België

Vertrek vanaf Brussel

30-08-2009

Wilma heeft ons naar Brussel gebracht. Met de GPS Navigatie konden we het makkelijk vinden. Het vliegveld in Brussel was ok, niet bijzonder. Inchecken ging heel vlot, we hoefden alleen nog onze bagage af te geven en daarvoor was niet eens een rij.

De vlucht naar Heathrow was zo voorbij, we landde er rond 15.30. Toen moesten we wachten tot 21.45 voor de volgende vlucht. Dat was wel lang! Heathrow was erg mooi en groot, maar er waren vooral luxe winkels. Ik had maar 7 pond (over van een vorig tripje naar Londen) en daar moesten we nog van eten en drinken.

Er was een bagel restaurant met een deal of the month, een bagel en een cola voor 3,95 pond. In een supermarktje kochten we nog een sandwich van 2,50 en toen hadden we precies eten en drinken voor die avond. Het reizen op budget ging ons al goed af!

Later vonden we nog een afgelegen plekje met stoelen en ook een drinkfonteintje. Daar hebben we nog een Bones gekeken en daarna onze tanden gepoetst.

In het vliegtuig zaten vooral Indiërs, we waren zo’n beetje de enige blonde. Na het opstijgen sliep bijna de helft van de mensen al, maar toen gingen de lichten weer aan en kregen we nog eten. Ook werd er nog omgeroepen wat het entertainment voor de vlucht was etc etc. Ik heb de Simpsons Movie gekeken en daarna was het vliegtuig eindelijk rustig genoeg om te gaan slapen. Het lukte nog redelijk. Al was er 1 persoon die met zijn laptop luidde muziek ging draaien, maar daar werd gelukkig wat van gezegd. Twee uur voor het landen werd ik wakker, we kregen nog ontbijt en toen waren we in Mumbai, India!>> Volgende: Aankomt in Mumbai

Reacties

Er zijn nog geen reacties.