India

Hoofdstad
Aantal inwoners
Regio
Munteenheid

Meer informatie over India

Dag 8 Zondag in Goa

06-09-2009

Vandaag zag het eruit dat het een mooie dag ging worden, en dat werd het ook! Heel veel zon.

We hebben ontbeten bij het Palm Groove Resort. Net toen we weer richting het hotel wilde lopen kwam er nog een stortbui naar beneden. Maar die werd snel minder en we liepen richting het hotel.

Op weg naar het hotel kwamen we langs een fietsverhuur shop. Daar hebben we redelijke fietsen gehuurd voor maar 60rp per fiets per dag! Dat is echt niks.

Daarna zijn we heerlijk gaan fietsen. Noordelijk, richting Colva via leuke landelijke paadjes en mooie natuur. De omgeving is zo mooi en groen, veel oude grote vervallen huizen en heerlijk rustig.

Colva was een stuk drukker en toeristischer dan Benaulim. Het strand was er ook mooi, veel van de lokale bevolking was in zee aan het zwemmen/badderen. Gewoon in hun onderbroek. Op het strand hier waren ook vervelende vrouwtjes die je een henna tatoeage probeerde aan te smeren etc.
We hebben er lekker gechilled op een bankje onder een palmboom en hebben bij een restaurantje met soep geluncht. We hadden allebei niet echt honger.

Daarna zijn we nog verder naar het noorden gefietst, tot uiteindelijk in Majorda. Daar was een klein paadje naar een heel rustig strand. Slechts een paar locals die daar aan het uitrusten waren.

Op de terugweg kwamen we er achter dat we inmiddels best verbrand waren, het gaat hard hier met de zon in Goa!

We kwamen uitgeput weer in het hotel aan. Daar hebben we 1,5 uur op bed gelegen en half geslapen, zo moe waren we. Het was een mooie avond, dus we zijn naar het strand gelopen en hebben bij Pedro’s gegeten. Je kon buiten zitten met uitzicht op de zee. De ondergaande zon verdween niet in de zee, maar in de wolken ver weg boven zee.<< Vorige: Dag 7, Goa, Benaulim in de regen | >> Volgende: Dag 9 Goa en de Spice Farm

Reacties

Er zijn nog geen reacties.