India

Hoofdstad
Aantal inwoners
Regio
Munteenheid

Meer informatie over India

Dag 7, Goa, Benaulim in de regen

05-09-2009

Wakker geworden in ons vieze hotel. ’s Ochtends was het redelijk droog, dus we zijn eerst gaan ontbijten bij Pedro’s aan het strand. Margot had lekkere wentelteefjes en ik plain toast met suiker en een Chai.

Na het ontbijt zijn we Benaulim rondgelopen op zoek naar een beter (schoner) hotel. Als eerste kwamen we het Star of the Sea resort tegen. Het zwembad was leeg, alleen wat regen water, maar de kamers waren groot en de lakens schoon. Goede optie, met airco 800 en zonder 600. Dus even duur als wat we nu hadden en beter! Ook lag het veel centraler in het dorpje.

We liepen nog verder naar het Palm Grove Resort, maar dit lag ook meer afgelegen en was duurder. De kamers waren daar ook wel mooi en schoner dan bij L’Amour Resort.

Toen we onze spullen gingen pakken begon het te regenen, de rest van de dag is het niet meer gestopt. Regen, regen regen helaas.

Nog wel even rondgelolpen en wat water en snacks als lunch gekocht. Nog gepint en gezocht naar een internet café, maar das was niet te vinden. Er is nog veel dicht, omdat het nog off season is.

Verregend terug gekomen in het hotel, daar een CSI:NY gekeken.

’s Avonds hebben we gegeten bij Johncy’s aan het strand, maar echt veel trek had ik niet. We hebben toch nog een internet café gevonden! Daar hebben we na het eten nog even geinternet en gemaild. Daarna heerlijk geslapen in onze schone bedden.<< Vorige: Dag 6 Trein naar Goa | >> Volgende: Dag 8 Zondag in Goa

Reacties

Er zijn nog geen reacties.