Thailand

Hoofdstad Bangkok
Aantal inwoners 61797751
Regio Azië
Munteenheid Baht (THB)

Meer informatie over Thailand

Dag 88 Bangkok

25-11-2009

Eindelijk de echt laatste dag van de vakantie. Morgen vertrekken we naar Mumbai en overmorgen naar huis.

Vandaag gingen we de 2e poging wagen om het Grand Palace te bezoeken. Dit keer was het wel open, maar de entree was wel 350 baht geworden. Niet de 250 zoals nog in de reisgids stond.  Best duur voor een paleis waar het super druk is met toeristen en je bijna nergens in mag. Voor Thai is het uiteraard gratis.

Het paleis was wel mooi, maar niet anders dan dingen die wel al gezien hebben. Het maakte geen grote indruk op ons, ook omdat het de laatste dag was en het zo druk was.

Wel hebben we uiteraard de Emerald Boedha gezien. Die zit hoog op zijn troon in zijn eigen gebouw.

’s Middags weer geshopt en de lokale bus naar het vliegveld gezocht. Die kost maar 35 baht en de toeristenbus kost 150 baht. Wij willen dus met de lokale bus, maar het wordt je bijna onmogelijk gemaakt die te vinden. Iedereen verwijst je weer door naar de dure toeristen bus. Beetje jammer.

Uiteindelijk hebben we hem wel voorbij zien rijden op de grote weg richting het vliegveld. We gaan daar morgen gewoon bij de bushalte staan en bus 556 aanhouden. Moet lukken toch?

Wat hebben we vandaag nog gekocht: 2 polo’s (350), en we gaan nog kopen: lamp voor Hans (450).

Ook gaan we nog naar de kapper. Maar toen we net langsliepen zat het er helemaal vol. Straks nog maar eens kijken.<< Vorige: Dag 87 Bangkok | >> Volgende: Dag 98 Bangkok to Mumbai

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Terug naar reis: India, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja

Andere verslagjes van deze reis:


Hou mij op de hoogte...

E-mail


Foto's