Indonesië

Hoofdstad
Aantal inwoners
Regio
Munteenheid

Meer informatie over Indonesië

Dag 9, Kuta Bali

14-05-2011

Bij het ontbijt (bananen pannenkoeken) bleek het hotel zelfs een zwembad te hebben. Het is een mooi hotel. Alle kamers zien er van buiten uit als een soort tempels. Verder zit heel Kuta vol met lelijke dikke Engelsen die tattoos hebben en roken. Echt lowlife.

 

We zijn naar het strand gegaan en een plekje onder een boom geclaimd.

 

Margot heeft nog een Sarong gekocht (30.000 RP) en onze lunch (mie goreng voor 10.000 RP) werd naar ons gebracht en was super lekker.

Ook nog een ijsje gekocht.

 

Het was een lekker stranddagje. Helaas waren er niet hele hoge holven. Een beetje middel matig. Wel lekker gezwommen samen met Margot.

 

’s Middags omgekleed en daarna op het strand nog wat dronken en van het uitzicht genoten.  Toen richting de dicovery mall gelopen. Helaas geen leuke polo’s gevonden.

’s Avonds gegeten bij een Japans restaurant, maar Indonesisch gegeten. Totaal 75.000 RP. Echt duur! We konden helaas geen plek vinden waar de locals aten.

 

Er zijn hier weer zo veel shops en massage aanbod etc. Te veel voor het aantal toeristen. Hoe verdienen die mensen ooit geld?<< Vorige: Dag 8, Yogjakarta | >> Volgende: Dag 10, Kuta naar Ubud

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Terug naar reis: Indonesie Maleisie Singapore

Andere verslagjes van deze reis:Foto's

Nog geen foto's bij dit verslagje toegevoegd.