Indonesië

Hoofdstad
Aantal inwoners
Regio
Munteenheid

Meer informatie over Indonesië

Dag 11 Ubud

16-05-2011

De wekker ging om acht uur. Op ons mini terrasje kregen we bananenpannenkoeken, fruit en three. Lekker, maar wel machtig. Daarna gingen we een trekking doen van 8,5 km. Over de Campuridge.

 

Veel klimmen, maar ook mooie uitzichten over rice paddies en door kleine dorpjes. Halverwege, na een flinke klim, een lekkere koude cola gedronken. De tocht ging verder langs de weg, dat was iets minder fijn. Later nog een omweg genomen om weer meer door de rijstvelden te lopen. Bij een rustig plekje geluncht (sandwich met kip).

 

Terug bij onze kamer even gedoucht. Dat frist op zeg! We waren helemaal plakkerig.

Tourist shuttle naar het vliegveld geregeld voor 50.000 RP p.p. De bemo doen we  niet meer.

Ook een taxi voor morgen geregeld voor 140.000 die ons naar een aantal plekken gaat brengen.

 

Ook het water palace bekeken. Mooi van buiten, maar je kan er niet echt in. We besloten nog naar het Monkey Forest te gaan. Dit was weer behoorlijk lopen! Het monkey forest (20.000 RP pp) was erg grappig. Veel aapjes en een mooie oude overwoekerde tempel. De apen waren wel brutaal!

Eerst zaten ze aan Margot, toen klom er één bij mij op schoot. Dat was leuk, tot er een tweede bijkwam en ze bij mij op schoot gingen vechten of stoeien. Ik stond op en ze bleven nog half hangen. Ook zagen we nog hoe een aap geld stal uit iemand zijn broekzak en een grote aap probeerde de rits van Margot haar rukzak open te doen en werd toen boos toen Margot haar rukzak weghaalde. Erg gelachen!

Ook zagen we nog een tempel ceremonie / optocht.

 

We liepen terug naar het centrum van Ubud en besloten vandaag wat luxer en duurder te eten. We wilden nar het Lotus Café met mooi uitzicht op de watertempel, maar het menu was niet heel uitgebreid. We besloten naar het Café de Artistes te gaan in onze straat. Het is Belgisch, rustig, geen TV aan, heerlijk!

Het eten was ook lekker. Ik had een Cordon Bleu en Margot een heerlijke salade met abrikozen. Totaal 172500 kwijt. 14 euro ofzo?

Het was echt een heerlijke dag en we zijn allebei lekker moe.<< Vorige: Dag 10, Kuta naar Ubud | >> Volgende: Dag 12, Ubud

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Terug naar reis: Indonesie Maleisie Singapore

Andere verslagjes van deze reis:Foto's

Nog geen foto's bij dit verslagje toegevoegd.