India

Hoofdstad New Delhi
Aantal inwoners 1029991145
Regio Azië
Munteenheid Indian Rupee (INR)

Meer informatie over India

Dag 35 Kodaikanal

03-10-2009

Uiteraard stonden de Indiërs weer om 6 uur naast hun bed te springen en te schreeuwen, waarom? Geen idee. We beginnen ze met de dag onbeschofter te vinden.

Vervolgens hebben we ruim 1 uur op ons ontbijt gewacht, Porridge hadden ze niet en de bread omelet duurde dus meer dan een uur. Ook heet water was er niet vanochtend en dat heb je hier in de kou echt wel nodig. Na een uurtje was dat gelukkig ook weer terug.

Vandaag gingen we onze eigen hike doen. Naar Pillars Rock. Deels over dezelfde weg van gisteren, en deels een andere weg. Ze hebben hier helaas geen leuke bospaadjes, maar je loopt gewoon over de autoweg waar alle toeristenbussen langs scheuren, want Indiase toeristen lopen niet.

Onderweg kwamen we leuke watervalletjes, riviertjes en mooie natuur tegen. Erg fijn en rustig. Op de helft was nog een uitkijkpunt, Green Valley View. Maar even lekker zitten en genieten van het uitzicht zit er niet bij hoor. Het was een klein punt waar je kon kijken met een groot hek. Verder allemaal shops enzo. Nouja, even gekeken en maar verder gegaan. Wel nog een ijsje gekocht.

Langs de golfbaan liepen we naar Pillars Rock. Daar stond het ook vol met tourbussen en ook daar een hek en geen lekkere bankjes. Het was er ook super druk.

Uiteindelijk vonden we een betaalde tuin (2rs) waar je wel kon zitten en je ook uitzicht had. Er was al een tijdje niemand in de tuin. Maar toen wij er nog geen 5 minuten zaten kwamen er opeens hordes mensen. Weg was onze rust weer!

Nog even gezeten en toen aan de tocht terug begonnen. Aangekomen bij ons huisje deden onze voeten flink pijn. De rest van de middag hebben we heerlijk op ons balkon gezeten en genoten van het uitzicht en een boekje gelezen.

Het was een super fijne middag, lekker relaxen. Het was erg rustig en stil, je hoorde de vogels fluiten en de wolken zag je voorbij gaan.

’s Avonds na het eten (weer bij de Tibetaan) gingen we op zoek naar een toetje. We kwamen bij een chocoladewinkel (die heb je hier veel, hier is de temperatuur goed) waar je hot chocolate kon bestellen. Dat was een bakje met gesmolten chocolade en wat room en een lepeltje. Echt super lekker.

Morgen gaan we weer richting de stad, Trichy!<< Vorige: Dag 34 Kodaikanal | >> Volgende: Dag 36 Kodaikanal naar Trichy

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Terug naar reis: India, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja

Andere verslagjes van deze reis:


Hou mij op de hoogte...

E-mail


Foto's