India

Hoofdstad
Aantal inwoners
Regio
Munteenheid

Meer informatie over India

Dag 49 Mamallapuram

17-10-2009

Vandaag zijn we gaan zwemmen bij het Sea View resort (200rs per persoon). Erg relaxt in de schaduw gelegen en een boekje gelezen. En natuurlijk gezwommen.

Super relaxte dag en erg veel lol gehad in het water.

Bij de boekenshop onder het hotel onze 3 boeken nog geruild voor 1 reisgids Laos, Vietnam, Cambodja en een leesboek voor Margot. Ze deden er wat moeilijk over, maar toen we ’s avonds terugkwamen kon het opeens wel. Eigenlijk was het 2 voor 1. Maar onze boeken waren mooier :).

’s Avonds weer gegeten bij Le Yogi. De lieve man van vorige keer was er ook weer. Hij kwam even met ons praten en was blij dat er we er weer waren. Hij woonde de helft van het jaar in Mamallapuram, en de andere helft in Frankrijk en Nepal. Hij was getrouwd met een Franse.

We hadden dit keer allebei een pasta. Ook erg lekker. Le Yogi is de beste plek om te eten in Mamallapuram.

De muziek die ze er draaien is ook erg fijn, we hebben een kopie van de cd gekocht (Cafe del Mer Indian Version) 150rs.

 

Morgen verlaten we India. We zien dit als onze laatste avond. India was erg mooi, hectisch, druk, chaotisch, vies, vreemde maar ook aardige mensen. We hebben het erg naar ons zin gehad en ups en downs gehad. De downs vergeet je weer en alle hoogtepunten blijven je bij.

Grootste teleurstelling in India is toch wel Diwali, ook wel het lichtjesfeest genoemd. Geen kaarsje gezien, niks meegekregen. Diwali lijkt alleen maar om vuurwerk te draaien. Die indruk kregen we op straat, en uit de krant. Terwijl je op TV juist de kaarsjes en serene rust van Diwali te zien krijgt, is de realiteit vooral harde vuurwerk knallen, nauwelijks siervuurwerk en geen rust en kaarsjes. Jammer.

Op naar Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja!<< Vorige: Dag 48 Mamallapuram | >> Volgende: Dag 50 Mamallapuram to Chennai Airport

Reacties

Er zijn nog geen reacties.