Maleisië

Hoofdstad Kuala Lumpur
Aantal inwoners 22229040
Regio Azië
Munteenheid Malaysian Ringgit (MYR)

Meer informatie over Maleisië

Dag 13, Bali naar Kuala Lumpur

18-05-2011

Vanochtend nog moe en energieloos. Ontbeten om om 9 uur vertrokken we met de tourist shuttle naar het vliegveld. Onderweg kwamen we nog langs Sanur en het hotel waar ik vorige keer verbleef.

 

Inchecken ging goed. Departure tax van 150.000 RP pp betaald en toen lang gewacht op de vlucht.

 

We vlogen met Air Asia, lekker goedkoop. De stoelen in het vliegtuig stonden erg dicht op elkaar. Mar de vlucht ging voorspoedig. Immigratie, pinnen (1000 RM) en bagage waren zo gedaan.

 

Als Nederlander heb je geen visum nodig. We kochten een ticket voor de Aerobus (8RM) naar KL Sentral. Rit duurde een uurtje en het was nog licht buiten. Ze hebben dezelfde tijdzone als Bali.

 

Op KL Sentral de lightrail voor 1 station verder genomen (1 RM pp), naar Chinatown. Daar gingen we lopen en kwamen we Hotel Liintel Inn tegen. Dicht bij het station. Schoon, mooi met airco en hele aardige service gerichte mensen. Ze doen alles voor je, zeggen ze.

Kamer is 70 RM. Nog bij één ander hotel gekeken, maar dat was minder mooi voor dezelfde prijs. Deze dus maar gedaan!

Het bed werd zelfs opgemaakt met echte dekens.

 

We waren blij iets gevonden te hebben. In de LP stond dat de hotels van slechte kwaliteit waren in Kuala Lumpur, maar dat viel dus wel mee.<< Vorige: Dag 12, Ubud | >> Volgende: Dag 14, Kuala Lumpur

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Terug naar reis: Indonesie Maleisie Singapore

Andere verslagjes van deze reis:


Hou mij op de hoogte...

E-mail


Foto's

Nog geen foto's bij dit verslagje toegevoegd.