Maleisië

Hoofdstad
Aantal inwoners
Regio
Munteenheid

Meer informatie over Maleisië

Dag 23, Tioman Snorkelen

28-05-2011

Best ok geslapen vannacht. Om 8.30 moesten we er echt uit. Even ontbijten hier voor en toen insmeren en richting onze snorkelafspraak. We gingen met een speedboat de zee op om van 10 tot 15.00 uur te snorkelen voor 85 RM, inclusief snorkel gear. Met ons was nog een gezellig Nederlands stel en één Engelsman. Mooi klein groepje.

 

De speedboat ging hard en het was 15 minuten varen naar een ander eilandje (Coral Island). Daar konden we mooi snorkelen tussen het koraal en heel veel visjes.

 

Daarna nog een snorkelplek. Toen even chillen op een strandje, toen naar een plek met echte haaien, maar niet van die grote. Max 1 meter. Daarna lunchen op Salang, heerlijke nasi met kip. Toen weer snorkelen rond een klein eilandje voor Salang. Daar nog een schildpad zien zwemmen.

 

Toen nog snorkelen in een baai voor Tioman. Heel veel snorkelen dus! Toen kwam de regen en met regen druppels in ons gezicht zaten we op de speedboat terug naar Air Batang.

 

Trip was geboekt bij Mochtar’s Place. De bootman had er echt zin en plezier in, dat merkte je wel. Het was echt super goed en zoveel kleurrijke visjes gezien. Ook nog wat brood gevoerd en dan eten ze het uit je handen.

 

Totaal kapot en moe kwamen we weer bij onze hut. Lekker gedoucht, gerust en niks gedaan.

 

’s Avonds weer gegeten bij Johan’s Place, twee keer een kipburger en heerlijke chocolade milkshake. Wat een verwennerij. Nu zijn we doodmoe en gaan we zo slapen.<< Vorige: Dag 22, Tioman Strand | >> Volgende: Dag 24 Tioman / Panuba Inn

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Terug naar reis: Indonesie Maleisie Singapore

Andere verslagjes van deze reis:Foto's

Nog geen foto's bij dit verslagje toegevoegd.